NE BODITE KOT SRAKE, NE KRADITE ŽOGIC NA VADIŠČIH!

Kupi rabljene golf žogice.

NE BODITE KOT SRAKE, NE KRADITE ŽOGIC NA VADIŠČIH!

Ali range golf žogice spadajo na golf igrišče? Vsak golfist bo suvereno odgovoril: “Zagotovo ne!”. Kako pa si naj razlagam, da se v vodah, daleč od vadišč, najdejo range golf žogice?

Golf je eden redkih športov, kjer ste sam sebi sodnik. Zato je poznavanje pravil še toliko bolj pomembno. Kot golfist sem podučen, da je igra z range golf žogicami na igrišču neprimerna, pravzaprav prepovedana. Zakaj? Golf žogice se med seboj razlikujejo. To je razvidno iz napisa na žogicah, posebej po sestavi žogice. Kupiti pa se jih ne da kar tako. Pa pustimo razlike ob strani, saj bi jih moral poznati vsak golfist.

Kot golfistu, potapljaču in lastniku spletne trgovine Golfballz.eu, mi je predobro poznana situacija v golf klubih, igriščih in golf vadiščih. V Sloveniji je na žalost vsako leto vedno manj aktivnih golfistov, od katerih pa so tudi odvisni golf klubi. Golf klub golfistu omogoča vadbene prostore in opremo za učenje golfa. Med opremo, ki jo golf klub zagotavlja svojim članom, so tudi range golf žogice. Te so namenjene izključno za vadbo (trening) na za to primernih vadiščih. Ampak na žalost iz vadišč vsako leto “izgine” več tisoč range golf žogic. Da ne boste mislili, da se izginotja, ali bolje rečeno kraje range golf žogic dogajajo le na manjših vadiščih. Kraja se dogaja na vseh, tudi na prestižnih lokacijah. V najboljšem primeru se range golf žogice najdejo, kot t. i. izgubljene žogice in vrnejo lastniku, na vadišče. Mnoge ukradene, pa se uporabijo na drugih golf igriščih, ali pa celo na drugih vadiščih.

Odgovore za takšno početje lahko dobimo pri samih uporabnikih (golfistih). Zagotovo so podobni naslednjim:

  • Range žogico uporabim, ker mi je škoda mojih, novih žogic.
  • Range žogico uporabim, ker vem, da bom udaril v vodo.
  • Range žogico uporabim, ker imam slise ali hook in ne želim izgubiti žogice.
  • Range žogico uporabim, ker prvič igram na tem igrišču.

“NE KRADITE ŽOGIC NA VADIŠČIH! Kupi rabljene golf žogice.”

V spletni trgovini golfballz.eu vam omogočamo nakup rabljenih golf žogic. Nudimo vam veliko izbiro različnih znamk in kvalitet golf žogic. Cene se gibljejo od 0,15 € / kom do 1,50 € / kom. Ob nakupu nad 30 € ste oproščeni poštnine. Prav tako imate možnost vračila žogic.

Zakaj nakup rabljenih žogic v spletni trgovini golfball.eu?

  • golf žogice niso ukradene.
  • uporabljate jih lahko kot na turnirjih ali v “trening” igrah
  • cena žogice je do 10x nižja kot pri novih žogicah
  • 3x ročno preverjanje kvalitete

Žogice praviloma pobiramo v razmiku 6 mesecev. Tiste, ki dlje časa ostajajo v vodah pa še dodatno preverimo.

Izberite zase primerno golf žogico. S tem boste dosegli najboljši učinek svojega zamaha in žogice. Vedeti morate to, da žogice, ki jih uporabljajo PRO igralci in ki jih spremljamo na TV ekranih, niso primerne za vsakogar. Če ne veste katero žogico izbrati, obiščite https://trgovina.golfballz.eu/sestava/.

Uporaba range golf žogic na igriščih je neprimerna. Kraja, tudi golf žogic je kaznivo dejanje.

Pomagajte igriščem in klubom, ter kupujte rabljene in preverjene golf žogice na www.golfballz.eu

office(@)golfballz.eu, Aleksander Onišak