Preberite naše objave na golfballz.eu.

Za junake 3. nadstropja (dobrodelni turnirji)

Zbrana sredstva bomo namenili pokrivanju stroškov bivanja staršev otrok v času zdravljenja njihovih otrok v 3. nadstropju Pediatrične klinike na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo.

Ugodnosti za člane partnerskih golf klubov

Spletna trgovina Golfballz.eu in spodaj navedeni golf klubi so za leto 2019 sklenili dogovor. Vsi člani spodaj navedenih golf klubov, bodo ob nakupu deležni 20% popusta.

NE BODITE KOT SRAKE, NE KRADITE ŽOGIC NA VADIŠČIH!

Ali range golf žogice spadajo na golf igrišče? Vsak golfist bo suvereno odgovoril: "Zagotovo ne!". Kako pa si naj razlagam, da se v vodah, daleč od vadišč, najdejo range golf žogice?

Izbira golf žogic

Katera golf žogica je zate najbolj primerna. Kako je sestavljena golf žogica. Golf žogica ne sme biti težja kot 45.93 g. Premer ne sme biti manjši od 42.67 mm. 

Potapljaške usluge

V podjetju nudimo golf igriščem usluge iskanja golf žogic.

Rožnati oktober

Rožnati oktober je mednarodni mesec osveščanja o raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah.

Zakaj rabljene golf žogice

Kvaliteta golf žogic je v zadnjih letih močno narasla. Zato žogica po nekaj udarcih in s spremembo temperature v kateri je skladiščena ne izgublja kvalitete.

Razredi in kvalitete golf žogic

Izgubljene golf žogice iščemo na izbranih golf igriščih po Evropi. Žogice, pripravljene za igro, so očiščene z blagim detergentom, ki ne poškoduje zunanje plasti žogice. Razvrščene so po znamkah in modelih, nato pa še po razredih.