O nas

Spletna trgovina golfballz.eu je v lasti družinskega podjetja Aleksander Onišak s.p. iz Maribora. Ker smo v podjetju tudi sami golfisti in vemo, kakšne žogice golfisti potrebujemo, nam je pomembno, da naši kupci dobijo žogice v kar čim bolj ohranjenem stanju. Svojim kupcem ponujamo le preverjene golf žogice. Ker smo tudi OWD-potapljači, sami izvajamo potope v jezerih igrišč golf po Sloveniji, Italiji in Avstriji.

Golf žogice, ki jih najdemo v jezerih igrišč za golf, najprej očistimo večje umazanije, nato pa jih presortiramo po znamkah in kakovosti. Čiščenje golf žogic poteka z blagim čistilnim sredstvom in strojem za čiščenje golf žogic. Tako preprečimo, da bi se golf žogice med čiščenjem poškodovale. Žogice nato zložimo v škatle, primerne za transport, in jih ob prejetem naročilu v roku 3 dneh odpošljemo kupcu.

Glavno vodilo spletne trgovine golfballz.eu je skrb za golfiste in naravo. Zavedamo se, da je golf igra, ki od golfista zahteva disciplino in koncentracijo. Na začetku vsak golfist izgublja veliko žogic na igriščih. Zato predlagamo, da na začetku golfist uporablja rabljene žogice 3. ali 2. kakovosti. V nadaljevanju, ko pa se udeležujemo turnirjev, uporabljamo žogice 1. ali 2. kakovosti. Prav tako si želimo, da so jezera golf igrišč čista.

V podjetju imamo tudi ekskluzivne pravice za prodajo golf žogic blagovne znamke Polara. Te žogice pomagajo izničiti oz. zmanjšati slice in/ali hook udarec.

Vsem golf klubom - igriščem nudimo možnost najem potapljača za iskanje golf žogic in čiščenje jezer.

Vabimo vas, da si za več informacij o naših storitvah in rabljenih golf žogicah ogledate spletno trgovino in da si ogledate spodnji videoposnetek.

Želimo vam dobro igro!

Aleksander Onišak s.p.
Cesta proletarskih brigad 59
2000 Maribor
IBAN SI56 6100 0001 4867 925 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA) 
Davčna: SI 19178786

Tel: 00386.51.630.589
email: office(at)golfballz.eu