fbpx
Brezplačna poštnina pri nakupu nad 60€!

Selected:

Srixon AD333 Tour (12 kom)

40.00 z DDV

Srixon AD333 Tour (12 kom)

40.00 z DDV

Nova AD333 Tour je vrhunska golf žogica z nizko kompresijo. AD333 je 3-slojna žogica z uretansko ovojnico. Narejen je posebej za izkušene igralce golfa. Za igralce, ki imajo srednje hiter zamah in  zahtevajo zmogljivost, in občutek tour žogice okrog greena.

10 na zalogi

EAN: N/A Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , , , ,

Opis

Nova AD333 Tour je vrhunska golf žogica z nizko kompresijo. AD333 je 3-slojna žogica z uretansko ovojnico. Narejen je posebej za izkušene igralce golfa. Za igralce, ki imajo srednje hiter zamah in  zahtevajo zmogljivost, in občutek tour žogice okrog greena. Nižja kompresija AD333 Tour omogoča večjo prožnost, tako da lahko več različnih profilov golfistov doseže optimalno razdaljo. Vendar pa bodo golfisti najbolj cenili izjemno železno razdaljo in kontrolo vrtenja, ki jo prinaša AD333 Tour.

“Softer Energetic Gradient Growth Core™” v AD333 TOUR golf žogici je lahko maksimalno kompresirana z zmerno hitrostjo udarca. To omogoča manj “backspina” in “sidespina” pri prvem, daljšem udarcu. Žogica zaradi tega leti dlje in bolj ravno.

“Tretja generacija SPINSKIN™” Nova SPINSKIN™ tehnologija omogoča mehko ovojnico. To omogoča višji let žogice, zelo dobro kontrolo spina pri kratki igri in okoli greena.

Dodatne informacije

Teža 1.2 kg
Dimenzije 14 × 20 × 4 cm
Barva

Bela

Kompresija

Nizka

Kvaliteta

Novo

Možost spina

Nizka, Srednje

Sloji

3 slojna

Spol

Ženske in moški

Žogic v paketu

12 žogic

Znamka

Srixon

Close Menu
×
×

Cart