Akcija!

Srixon Ultisoft (6 kom)

16.00 z DDV

Še mehkejša, Srixon naslednja generacija golf žogic UltiSoft zagotavlja izjemen občutek, visoko lansiranje in maksimalno razdaljo ob začetnem udarcu. S tehnologijo tour žogic (Z-STAR), posebej prirejena sredica z nizko kompresijo, ovojnica, ki omogoča mehak občutek in ekstremno razdaljo od prvega udarca in vse do zelenice.

3 na zalogi

Opis

Paket 6 gol žogic. Še mehkejša, Srixon naslednja generacija golf žogic UltiSoft zagotavlja izjemen občutek, visoko lansiranje in maksimalno razdaljo ob začetnem udarcu. S tehnologijo tour žogic (Z-STAR), posebej prirejena sredica z nizko kompresijo, ovojnica, ki omogoča mehak občutek in ekstremno razdaljo od prvega udarca in vse do zelenice.

Dvoslojna golf žogica zagotavlja ultra mehak občutek. Visoki leti udarcev in maksimalna širina golf žogice so sinonim za Srixonove “UltiSoft” golf žogice.

Ovojnica: Tanka “ionomerna” zunanja lupina ovojnica zagotavlja posebno mehak občutek in poveča nadzor pri kratki igri.

Jedro: “mehkega občutka” je v notranjosti mehkejše kot na robu. Poleg mehkejšega občutka na dotik, medtem ko povečuje hitrost krogle, posebna konstrukcija jedra zagotavlja višje in daljše udarce.

Dodatne informacije

Teža 0.6 kg
Dimenzije 14 × 20 × 4 cm
Barva

Bela

Kompresija

Nizka

Možost spina

Srednje

Kvaliteta

Novo

Sloji

2 slojna

Spol

Ženske in moški

Žogic v paketu

12 žogic

Znamka

Srixon