fbpx
Brezplačna poštnina pri nakupu nad 60€!

Selected:

SRIXON Z-STAR XV (12 kom)

50.00 z DDV

SRIXON Z-STAR XV (12 kom)

50.00 z DDV

Na voljo v Pure White in Tour Yellow barvi, novi Srixon Z-STAR XV zagotavlja maksimalno razdaljo za zahtevne golfiste. Z novo FastLayer Core in 4. generacijo Spin Skin s SeRM-om, šesta generacija Z-STAR XV ponuja najboljše performance za zahtevne golfiste. Še posebej zagotavlja vrhunske rezultate na turnirjih.

10 na zalogi

EAN: N/A Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Sedaj v svoji šesti izvedbi, Srixon Z-STAR zagotavlja maksimalni spin, super kontrolo in neverjetno natančnost. Hkrati pa je daljša od drugih srednje kompresijskih golf žogic. Njena vrhunska trodelna konstrukcija daje golfistu popolno kontrolo, tudi na greenu.

Golf žogice iz serije “Z Star” so sestavljene iz 4 plasti. Kombinacija posebne konstrukcije sredice, mehkega ovoja in aerodinamične oblike površine postavljajo serijo v premium izdelek podjetja Srixon.

Sredica – “FastLayer Core” Medtem ko je sredica golf žogice “Z-Star” sestavljena iz enega dela (“Single Core”), je jedro žogice “Z-Star-XV” sestavljeno iz dveh komponent (“Dual core”). V obeh primerih je sredica mehkejša kot ovojnica. To zagotavlja mehkejši občutek in hkrati daljše razdalje.

Ovojnica – “SeRM (Slide Ring Material)” Zaradi posebne ovojnice, žoga dobi več spina. SeRM je izredno robusten, vendar elastičen material, da omogoča super spin, dober let in hitro ustavljanje.

Vdolbine – “338 Speed Dimple Pattern” Aerodinamični dizajn “338 Speed ​​Dimple poveča razdaljo udarca z zmanjšanjem upora in zagotavlja stabilen let žogice tudi v vetrovnih razmerah.

Dodatne informacije

Teža 1.2 kg
Dimenzije 14 × 20 × 4 cm
Barva

Bela, Rumena

Kompresija

Visoka

Kvaliteta

Novo

Možost spina

Visoka

Sloji

4 slojna

Spol

Ženske in moški

Žogic v paketu

12 žogic

Znamka

Srixon

Close Menu
×
×

Cart