Želiš nadaljevati večletno tradicijo? Želiš biti en in edini v Sloveniji?

Spletna trgovina je bila ustanovljena leta 2014. Vse do začetka leta 2017 je v spletni trgovini bila osnovna panoga prodaja jezernih golf žogic. Od leta 2017 do konca leta 2018 pa so se v prodajo dodale izgubljene golf žogice. Na začetku 2019 se je v ponudbo dodala ostala NOVA oprema za golfiste in golf igrišča (Srixon, PuttOut, Pitchfix, Rangeking, PGA,…).

Dogovori z več tujimi dobavitelji opreme za prodajo v Sloveniji in širše. Spletna trgovina je največja spletna prodajalna z golf žogicami v Sloveniji.

Prodaja poteka preko naročil spletne trgovine(90%). Prav tako se prodaja direktno različnim podjetjem in golf klubom, tudi v tujino (10%). Sodelovanje s partnerji je upeljano in enostavno.

Nakupi v Golfballz.eu se izvajajo praviloma preko naročil v spletni trgovini. V Golfballz.eu bazi je več kot 200 strank. Produkti, ki so specializirani za igrišča (omare, range žogice, zastavice itd.) se prodajajo neposredno preko naročil ob obiskih ali po predhodnih dogovorih z golf igrišči ali golf klubi. Ostala golf oprema se prodaja preko direktnih naročil.

V Golfballz.eu strankam lahko ponudite:
-Nove in rabljene golf žogice
-Tiskanje – personaliziranje golf žogic
-Oprema za vadbo zunaj
-Oprema za vadbo znotraj
-Opremo za vadišča in igrišča
-Ostala oprema

Spletna trgovina ima FB profil in youtube kanal. Oglaševanje je urejeno preko SOC medijev in Google ADS. Vsi potrebni računi so ustvarjeni in dejavni.

Poslužujete se lahko vsaj dveh načinov pridobivanja in priprava rabljenih golf žogic

a) Potapljanje (Slovenija)
b) Nakup (Slovenija in Hrvaška)

 

Zakaj sem se odločil za prodajo spletne trgovine?

Ker želim, da dolga tradicija in znamka golfballz.eu obstaja še naprej. Ker se Aleksander Onišak, kotlastnik odmikam iz tega posla zaradi drugih poslovnih izzivov.

Več pa zaupam ob sestanku.

 

Če si začutil/začutila da je ta posel zate, te vabim da me kontaktiraš na spodnje kontakte. Predstavil bom poslovanje podrobneje in te seznanil z delom.

 

Cena odkupa zaloge, spletne trgovine, vseh socilanih medijev in prenos kontaktov dobaviteljv in kupcev:

1500€ + ddv.