Za junake 3. nadstropja

Spoštovani golfisti in golfistke ter starši otrok in otroci (junaki 3. nadstropja)!

V podjetju Aleksander Onišak s.p. (spletna trgovina Golfballz.eu) smo se odločili, da bomo začeli z organizacijo dobrodelnih golf turnirjev po Sloveniji z namenom druženja in zbiranju finančnih sredstev. Ta zbrana sredstva bomo namenili pokrivanju stroškov bivanja staršev otrok v času zdravljenja njihovih otrok v 3. nadstropju Pediatrične klinike na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo.

Kdo so Junaki 3. nadstropja? To so otroci in mladostniki, ki so se ali se še zdravijo v 3. nadstropju Pediatrične klinike na hemato-onkološkem oddelku. To so otroci, ki so se borili oziroma se še vedno borijo s hudimi krvnimi boleznimi in različnimi vrstami rakavih obolenj. Pa vendar so to otroci, ki si želijo biti enaki drugim. Na leto zboli med 50 in 80 otrok, njihovo zdravljenje je dolgotrajno, lahko traja tudi več let. Mnogo obolelih otrok je v zgodnji razvojni fazi in dolgotrajno zdravljenje pusti posledice na njihovi zmožnosti socializacije ter vpliva na slabšo vključenost v okolje.

Junaki 3. nadstropja ne želijo pomilovanja. Oni so Junaki in z njimi vsi njihovi svojci. Rak otroka vpliva na celo družino. Ideja športnega druženja otrok, ki se zdravijo ali so se zdravili na oddelku, izvira iz želje pomagati otrokom in njihovim svojcem. Jih vključiti in povezati z vrhunskimi športniki, ki se tudi vsakodnevno borijo – a na drugačen način. V družbi z olimpijci in športniki otroci pridobivajo samozavest in preskakujejo miselne ovire.

Sodelovanje na turnirjih ni pogoj za izvedbo donacij.

Finančna sredstva bomo zbirali na dva načina:

  1. Donacije na turnirjih
  2. Donacije posameznikov ali podjetij z nakazilom na TRR

Po potrebi lahko podpišemo donatorsko pogodbo.

Podatki za TRR nakazilo:

IBAN: SI56 02222-0016587830

sklic: SI 00 6689

Namen: Golf – za junake 3. nadstropja

Ustanova za pomoč otroku z rakom
Bohoričeva ulica 20
1000 Ljubljana

Davčna številka: 67353258

1. dobrodelni golf turnir “Za junake 3. nadstropja” Golf igrišče Zlati Grič, 28.9.2019

2. dobrodelni golf turnir “Za junake 3. nadstropja” Indoor golf center Celje, 22.2.2020

Objava Indoor golf center Celje 

S spoštovanjem, Organizator, Aleksander Onišak E: info (at) golfballz.eu T: 00386 51 630 589