2. dobrodelni turnir Za junake 3. nadstropja

22.2.2020 na pustno soboto, smo odigrali 2. dobrodelni golf turnir za Junake 23. nadstropja. Golf turnir v igri foursome smo igrali v Indoor golf centru Celje. Ker je bil to prvi golf turnir v indoor centru, sem kot organizator bil pred velikim vprašanjem: “Ali se bodo golfisti odzvali na turnir?”

Vsekakor je bilo v drugo veliko lažje z zbiranjem podpornikov in usklajevanjem z golf igriščem. Prvi golf turnir Za junake 3. nadstropja mi je dal veliko vprašanj in še več odgovorov in idej, ki sem jih želel udejanjiti. Z veliko pomočjo in iznajdljivostjo ekipe Indoor golf center Celje sem lahko pripravil edinstven golf turnir. Igrali smo dvojice v foursome načinu igre, tekmovali v patanju in v udarcu najbližje zastavici.

Na turnir se nas je prijavilo 18 golfistov iz celotne Slovenije. Zelo sem vesel, da sem lahko videl prijatelje golfiste, ki so podprli že prvi golf turnir. Dobro je videti prijatelje, ki podpirajo Junake 3. nadstropja. Vsa zbrana sredstva, smo nakazali Ustanovi za pomoč otroku z rakom. Vseh zbranih sredstev na turnirju je bilo 880,00 €. Zbrana sredstva so bila nakazana! Hvala vsem, ki ste donirali na turnirju in vsem, ki ste donirali neodvisno od turnirja.

Turnir pa ne bi uspel, če ne bi bilo podpornikov. To so bili posameznikov in podjetja. Najprej bi želel omeniti družino Žvegler. Oni so razlog, zakaj sem se lotil organizacije tega turnirja. Poleg njih, pa še vsi Junaki 3. nadstropja in njihovi starši.

Glavno nagrado je podarila trgovina Lopa, www.lopa.si, ki je pooblaščen zastopnik in serviser za Husqvarno, Hondo, Gardeno, Toro in druge vrtne stroje. Pri njih najdete robotkse kosilnice, vrtna kosilnica, traktorska in rider kosilnica, zalivalni sistem in še mnogo drugega.

Hvaležen sem, da so nam pri realizaciji dobrodelnega golf turnirja pomagali:

2. dobrodelni turnir Za junake 3. nadstropja
2. dobrodelni turnir Za junake 3. nadstropja